Rabu, 23 Mei 2018

The Common ~ Kota Kasablanka

Another new spot in town, this time introducing THE COMMON! The name sounds like a coffee shop which we can't say its a yes or a no. Because actually there's a specialty coffee in it. The Common is actually the joint of 5 different brands at one spot: Pokinometry, Yoisho Ramen, Sucre Pattisier, Chlouthe Life, and Kopi Kenangan. When you're going to Kota Kasablanka and you're wondering what to eat, then this place should be your one stop restaurant. From healthy food, nice pastries, sweettooth desserts, delicious ramen, to favorite Kopi Susu. Well, we will discuss everything about it in this blog. Check it out!

Sabtu, 19 Mei 2018

Seoul Yummy of Singapore ~ Lippo Mall Kemang

New Korean Restaurant in town, introducing Seoul Yummy! An original franchise from Singapore established in 2008 with over 10 years of culinary experience. They are opening their first branch in Indonesia on 9 May 2018 at Lippo Mall Kemang Ground Floor (Avenue of The Stars). Their signature dishes include Army Stew which is Korean Spicy Noodle Soup, Cheese Pots which is Cheesy Korean Chicken and many other Korean Comfort Food. Without further a due, let's check out our dining experience here!

Kamis, 17 Mei 2018

The new Grand Cafe at Grand Hyatt Jakarta

Excited! For the very first time visiting Grand Cafe at Grand Hyatt Jakarta. And apparently this is the all new Grand Cafe because they officially opened for public on 15 May 2018 for the first time this year after a huge renovation. Its ashamed that we had never been here before, but glad that the new one was amazing. They put the simplest concept into a super beautiful restaurant. Once you step in, you'll be amazed at their idea of a 'luxurious Home' where there are living room, dining room, kitchen, study room, private room and even balcony. Yes, you can sit anywhere that fits you, except for the kitchen where they organize all the food stations. The new Grand Cafe also comes up with a new "Cook to Order" concept, we'll talk about it later. We'll lets check out what we experienced here!

Jumat, 04 Mei 2018

SEPUASNYA Makan Salmon dan Sashimi Seger di Rumah Hemat!!!

Nih buat yang suka banget makan Salmon tapi pengen berhemat, bisa cobain masak Salmon sendiri di rumah. Kalian selain jauh lebih murah daripada di restoran, Salmonnya juga lebih fresh dan sehat. Mau tau gak kita pesen Salmon dan Seafood fresh lainnya di mana? Nah kalian wajib nonton vlog kita kali ini di youtube ya. Kita have fun masak2 dirumah sambil ngereview hasil makanan kita sendiri. Kalau kalian suka dengan vlog nya, Please like dan Subscribe youtube channel kita ya :)

Jumat, 27 April 2018

GOOBNE ~ Korea's Most Popular Oven Roasted Crispy Chicken

 
ALL THE WAY FROM KOREA (bahasa yang umum digunakan untuk resto yg masuk indo :p) Yasshhh GOOBNE is an original Korean Franchise with over 1.000 outlets in Korea itself. Highly popular for its oven roasted crispy chicken, not oil fry! Its in fact healthier with no oil cooking at all. We noticed Goobne a month ago around March 2018 during their Grand Opening when we had our lunch around PIK area. And now we finally had the chance to visit them and try a few of their signature crispy chicken dishes. Let's check them out!

Jumat, 20 April 2018

Devon Cafe ~ All The Way from Sydney

All the way from Sydney, YES our second home where we pursued our post graduates! We remember we visited their Sydney's outlet back in 2016 during our winter holiday and it was very Aussie. Then we visited their newly opened Jakarta's outlet and it was somehow very different. We didn't really feel the Aussie vibe, possible due to its small space. The room was very packed during Saturday afternoon because the hype was still ON. People came and waited here like nonstop, thanks to the quick spread through social media. As we were also invited for some food tasting, we will only review what we tasted during that day. Let's have a look!

[NEW VLOG] Unboxing Kado Ultah Mewah Lucy Senilai Jutaan

Sebagian dari kalian tau kalau Lucy ulang tahun tanggal 11 April 2018 kemarin. Jadi Jeffri memberikan sebuah hadiah kejutan nih. Nah di VLOG Youtube kali ini, kita berdua akan unboxing langsung kado apa yang ada di dalam black box ini. Hmmmm harga nya selangittttt, jadi buat yang penasaran langsung tonton vlog nya ya!

Rabu, 18 April 2018

Permen Pindy Susu Lulus BPOM & MUI Aman untuk Anak!

Yang masa kecilnya suka banget sama Permen susu siapa hayo? Kita berdua punya banyak kenangan masa kecil dengan permen susu, apalagi tahun 90an akhir (wah ketawan deh umurnya) jajanan itu kan gak sevariatif sekarang ya. Nah yang paling terakhir kita temuin itu Permen Pindy Susu yang satu ini. Permen susu klasik yang rasanya susu banget! 
Lately sempet terdengar issue permen susu berbahaya yang mengandung narkoba dan beredar di kalangan anak2 sekolah. Beritanya sempet heboh sih terutama buat orang tua yang anak2 nya bersekolah soalnya anak2 kan tidak begitu paham dengan obat2an terlarang dan cenderung mudah di hasut apabila diimingi2 permen. Di Blog kali ini kita mau bahas sedikit informasi mengenai Permen Pindy Susu dan Informasi mengenai permen ini yang aman dikonsumsi. Yuk baca selengkapnya!

Senin, 16 April 2018

Angke Restaurant - Restoran Keluarga Terfavorit

Setelah sekian tahun menjadi customer langganan Angke Restaurant, akhirnya kita bikin review nya juga di blog. Yesss, ini Angke Restaurant yang legendaris banget dan favorite kita sih selama ini di Kelapa Gading. Soalnya kebetulan keluarga ada di daerah Kelapa Gading juga, jadi kalau kumpul2 keluarga paling pas di sini. Truth to be told, saingan restaurant sejenis di daerah sini gak begitu banyak sih. Apalagi untuk tipe makan Chinese Food nya itu yang bener2 comfort food banget, yakin deh semua orang cocok sama makanan mereka. Tanpa panjang lebar, langsung cuss yuk baca review lengkap nya.

Jumat, 13 April 2018

Celebrating Lucy's Birthday at La Posta - Taste of Argentina

11 April 2018 ~ The day Lucy turned 31 this year. We never really celebrated birthday, only a surprise whole cake in the midnight and a little birthday present. But as Lucy is currently on leave (of the office), we had a day off to get out and have some nice food for lunch. We decided to visit La Posta at KH Mas Mansyur, South Jakarta. Its probably not the newest restaurant around, but we've seen them quite a few times whenever we passed by KH Mas Mansyur. We've covered our dining experience in this blog, so check it out!