Rabu, 18 April 2018

Permen Pindy Susu Lulus BPOM & MUI Aman untuk Anak!

Yang masa kecilnya suka banget sama Permen susu siapa hayo? Kita berdua punya banyak kenangan masa kecil dengan permen susu, apalagi tahun 90an akhir (wah ketawan deh umurnya) jajanan itu kan gak sevariatif sekarang ya. Nah yang paling terakhir kita temuin itu Permen Pindy Susu yang satu ini. Permen susu klasik yang rasanya susu banget! 
Lately sempet terdengar issue permen susu berbahaya yang mengandung narkoba dan beredar di kalangan anak2 sekolah. Beritanya sempet heboh sih terutama buat orang tua yang anak2 nya bersekolah soalnya anak2 kan tidak begitu paham dengan obat2an terlarang dan cenderung mudah di hasut apabila diimingi2 permen. Di Blog kali ini kita mau bahas sedikit informasi mengenai Permen Pindy Susu dan Informasi mengenai permen ini yang aman dikonsumsi. Yuk baca selengkapnya!

Senin, 16 April 2018

Angke Restaurant - Restoran Keluarga Terfavorit

Setelah sekian tahun menjadi customer langganan Angke Restaurant, akhirnya kita bikin review nya juga di blog. Yesss, ini Angke Restaurant yang legendaris banget dan favorite kita sih selama ini di Kelapa Gading. Soalnya kebetulan keluarga ada di daerah Kelapa Gading juga, jadi kalau kumpul2 keluarga paling pas di sini. Truth to be told, saingan restaurant sejenis di daerah sini gak begitu banyak sih. Apalagi untuk tipe makan Chinese Food nya itu yang bener2 comfort food banget, yakin deh semua orang cocok sama makanan mereka. Tanpa panjang lebar, langsung cuss yuk baca review lengkap nya.

Jumat, 13 April 2018

Celebrating Lucy's Birthday at La Posta - Taste of Argentina

11 April 2018 ~ The day Lucy turned 31 this year. We never really celebrated birthday, only a surprise whole cake in the midnight and a little birthday present. But as Lucy is currently on leave (of the office), we had a day off to get out and have some nice food for lunch. We decided to visit La Posta at KH Mas Mansyur, South Jakarta. Its probably not the newest restaurant around, but we've seen them quite a few times whenever we passed by KH Mas Mansyur. We've covered our dining experience in this blog, so check it out!

Minggu, 08 April 2018

Staycation at the Suite Room of Mercure Hotel PIK

 
Another staycation! Yes three weeks in a row, we had a weekend staycation at three different hotels. You noticed if you watched our insta story. This time we stayed at a 2 month old 4 star hotel in PIK: Mercure Hotel at Pantai Indah Kapuk. The only international hotel chain around PIK area. This Accor Member is located and connected with PIK Avenue Mall, together with another upcoming 5 star hotel that will be unveiled at the end of 2018 (curious). Our suite room at Mercure PIK was unbelievable and so comfortable. Though its slightly different from a 5 star hotel's suite room in terms space and luxuriousness, this is definitely one of the best rooms we stayed in Jakarta. We can't wait to show you what we experienced!

Rabu, 04 April 2018

EPIK Sunday Brunch by Nusantara Restaurant at Mercure PIK

We were glad to be one of the very first bloggers to try the first ever Sunday Brunch by Nusantara / NSNTR restaurant at Mercure PIK. On 1 April 2018, they launched this EPIK Sunday Brunch Buffet for the first time since they opened the hotel for public two months ago. Its because of the high demand of Sunday Lunch buffet around the area. Mercure PIK itself is the only international hotel chain (4 stars) around PIK. We happened to visit the restaurant on the day we checked out from our one night stay at the hotel. We'll review more about our staycation experience at their Suite room later on. Meanwhile, check out our review about their Sunday Brunch in this blog!

Senin, 02 April 2018

Staycation Experience at Suite Room of Harris Vertu Hotel

Back again at Harris Vertu Hotel at Harmoni and hellow again this is our second time staying at this luxurious property by Tauzia Hotel Management (Pop Hotel, Harris Hotel, Yello Hotel and Many more). Back in 2017 we stayed at their Superior room which is their lowest room category. You can read more about this Superior room from THE LINK here. This time we stayed at their Suite Room which is their highest room category with 56 sqm spacious room. We had a real pleasure of staying at their 28th floor with a beautiful view of Hayam Wuruk street. What will you get from this Suite room? We'll review it very quick in this post!

Kamis, 29 Maret 2018

PAPA Birdnest - Minuman Burung Walet Original

Kali ini mau kenalin makanan yg special, makanan yang gak umum kita lihat di pasaran yaitu Minuman Sarang Burung Walet aka Birdnest dari @Papa_birdnest. Sekedar informasi keluarga kita sudah mengonsumsi minuman burung walet sejak lama karena kebetulan keluarga juga ada rumah burung walet kecil2an. Tapi kalau kalian cari yang sudah ready to drink ataupun yang untuk dimasak, burung walet dari @papa_birdnest ini salah satu rekomendasi kita. Kalau mau tau bentuk sarang burung walet itu seperti apa mending baca review lengkapnya di blog ini ya.

Rabu, 28 Maret 2018

[NEW VLOG] Complete Review of Keraton ~ Breakfast, Gym, Pool & SPA

Untuk kedua kali nya staycation di Keraton, pertama kali tahun 2017 lalu sih. Kalau kalian mau baca blog nya dulu boleh cek di review LINK INI ya. Nah kali ini agak berbeda soalnya kita mereview secara keseluruhan mulai dari breakfast, gym, pool hingga Spa nya. Wahhhh menarik banget lah pokoknya.

[NEW VLOG] Joody Kebab - The Most Authentic Arabian Restaurant in Kelapa Gading

Sebenarnya kita sudah post VLOG ini dari 21 Maret 2018 namun lupa di update ke BLOG. Jadi kita berkesempatan buat mereview salah satu restoran Arab di Kelapa Gading bernama Joody Kebab. Yessss meskipun ada kata Kebab nya, resto ini sebenarnya menyajikan berbagai menu Khas Arab (dari beberapa negara).

Senin, 26 Maret 2018

Bambaiya - Best Indian Restaurant at Cilandak

Welcome to Bambaiya, a newly opened Indian restaurant at South Quarter Dome, TB Simatupang. A rapid developing area at the south with lots of new office towers. Here at South Quarter, Bambaiya occupies quite a large dedicated space for this Indian restaurant. Once we stepped into the restaurant, we were like entering a whole different part of the world! Yes, it is like the combination of traditional Indian theme with classic old style European bistro. We can't wait to show you what we experienced here, so let's check out more!