Kamis, 29 Maret 2018

PAPA Birdnest - Minuman Burung Walet Original

Kali ini mau kenalin makanan yg special, makanan yang gak umum kita lihat di pasaran yaitu Minuman Sarang Burung Walet aka Birdnest dari @Papa_birdnest. Sekedar informasi keluarga kita sudah mengonsumsi minuman burung walet sejak lama karena kebetulan keluarga juga ada rumah burung walet kecil2an. Tapi kalau kalian cari yang sudah ready to drink ataupun yang untuk dimasak, burung walet dari @papa_birdnest ini salah satu rekomendasi kita. Kalau mau tau bentuk sarang burung walet itu seperti apa mending baca review lengkapnya di blog ini ya.

Rabu, 28 Maret 2018

[NEW VLOG] Complete Review of Keraton ~ Breakfast, Gym, Pool & SPA

Untuk kedua kali nya staycation di Keraton, pertama kali tahun 2017 lalu sih. Kalau kalian mau baca blog nya dulu boleh cek di review LINK INI ya. Nah kali ini agak berbeda soalnya kita mereview secara keseluruhan mulai dari breakfast, gym, pool hingga Spa nya. Wahhhh menarik banget lah pokoknya.

[NEW VLOG] Joody Kebab - The Most Authentic Arabian Restaurant in Kelapa Gading

Sebenarnya kita sudah post VLOG ini dari 21 Maret 2018 namun lupa di update ke BLOG. Jadi kita berkesempatan buat mereview salah satu restoran Arab di Kelapa Gading bernama Joody Kebab. Yessss meskipun ada kata Kebab nya, resto ini sebenarnya menyajikan berbagai menu Khas Arab (dari beberapa negara).

Senin, 26 Maret 2018

Bambaiya - Best Indian Restaurant at Cilandak

Welcome to Bambaiya, a newly opened Indian restaurant at South Quarter Dome, TB Simatupang. A rapid developing area at the south with lots of new office towers. Here at South Quarter, Bambaiya occupies quite a large dedicated space for this Indian restaurant. Once we stepped into the restaurant, we were like entering a whole different part of the world! Yes, it is like the combination of traditional Indian theme with classic old style European bistro. We can't wait to show you what we experienced here, so let's check out more!

Kamis, 15 Maret 2018

Original Magal PIK Korean BBQ - PIK

Congratz for the grand opening of Magal Korean Barbeque at PIK, North Jakarta! We believe this is a different restaurant from "Mapogalmaegi Magal BBQ" though they both are located at PIK. Because this is the 1st official original Korean's Magal BBQ in Indonesia. We luckily got to taste some of their signature dishes, you know some popular Korean dishes such as spicy seafood soup, Japchae (fried vermicelli), topokki, and some other beef barbeque. Its spacious, its very authentic Korean and its delicious. Check out our experience here!

Senin, 12 Maret 2018

Rantang Ibu Restaurant - Pasar Minggu

A heartwarming lunch at Rantang Ibu! Jadi sesuai nama nya Rantang Ibu, restaurant Indonesia yang terletak di Pasang Minggu, Jakarta Selatan ini mengambil konsep makanan Indonesia dengan cita rasa khas Ibu. Makananya bener2 rumahan banget, walaupun secara plating bisa dibilang waw gak terlihat seperti rumahan ya. Interiornya juga dibuat dengan kesan mewah, bisa dilihat dari warna kuning keemasan di hiasan tembok nya. Meja makan nya beralaskan kain putih dengan handuk makan berwarna merah darah memberikan kesan mewah yang berani. Nah mau tau seperti apa Rantung Ibu? Cuss deh baca review singkat kita ya :)

Jumat, 09 Maret 2018

Sisterfields Jakarta - PIK Avenue

From Bali to Jakarta, YES Sisterfield is finally opening this 10 March 2018! Its been a while like months since the first time we heard their upcoming Jakarta outlet. And we finally got the chance to attend the Grand Opening event of the restaurant on 9 March 2018. We both are fans of Sisterfields in Bali and as far as we remember we have been visiting there twice. This store is the answer of what Jakartans have been requesting for, especially delicious Aussie style brunch! Though we didn't really taste their food during the Grand Opening event, we eventually took some pictures for you guys to see for the first time! Let's have a look.

Rabu, 07 Maret 2018

New OiiO Bistro - Alam Sutera

Welcome to Oiio Bistro, the latest cafe/coffee shop/ bistro at Alam Sutera, Tangerang. Alam Sutera has been very popular for the presence of so many new creative restaurants, especially targeted to the younger market who tend to spend a lot of time over a cup of coffee or fancy food. Oiio Bistro is one that we think very genius on capturing those market, especially with their comfort food at a super affordable price tag. Yes! We really think that they should have been marked up the price a little bit considering the nice humble foods that everybody loves to have. Without further a due, let's have a look on their interior and their menus!