Sabtu, 24 Februari 2018

Pison Coffee Jakarta ~ The Most Talked About Coffee from Bali

Here's one of the most talked about new coffee shop in Jakarta: Pison Coffee. Its one of the most popular coffee shops in Seminyak (if not in Bali). Beberapa kali pengen cobain pas di Bali tapi pasti ada aja alesan buat batal. Akhirnya bisa cobain juga di Jakarta dan gw quite excited sih. Apalagi selain coffee, Pison ini menawarkan menu2 Brunch ala aussie (walaupun ada menu Indo Asian nya juga sih). Kali ini gw bakal review jujur secara singkat ya guys, karena gw hanya order 2 food dan 2 drinks. Lets go!
Its quite packed every weekend dan hari ini (24 Feb 2018) ini our second attempt to visit here. Karena last time we came here it was full and there's no sign of people raising their butts from their seats. Akhirnya kita keluar lagi saat itu. Hari ini pun sama sebenarnya, waktu kita sampe lagi full banget. tapi pas ada yg selesai dan keluar jadi kita dapet seats di meja yang seharusnya buat berdua (kita bertiga anyway) 
The guy behind their great coffee
Ini Iced Chocolate (50k) yang di pesen sama temen kita, its looking so legit :)
Ini Avocado Float, salah satu andalan Pison Coffee juga kayanya. Its quite pricey sih kalo gak salah 60K buat this glass but we didn't try it though. Its other's that we took a picture secretly :p
Here's what I tried, their classic latte with latte art (35k). Its quite petite, coffee wise was bold and bitter, but still enjoyable. A little bit of brown sugar was great for me!
Move on ke main course nya: Oxtail Fried Rice with Egg (85k). Here's the thing, its savory, its fragrant, topping daging nya lumayan lah gak dikit gak banyak2 amat. Its what you call it a fancy fried rice, however price wise I think its slightly pricey. I expect it around 60-70k.
And here's one of my most favorite aussie brunch anywhere in Australia: Avocado on Toast. Di Aussie menu brunch ini cukup umum ya dan disajikan nya berbagai macam bentuk. Ada yang avocado nya di mashed seperti yang di Pison ini dan ada yg avocado nya di slice  utuh panjang2. Both are the same for me as long as the seasonings are right. 
In this case, for 75k this is not bad at all. Avocado nya lumayan generous, gw suka dengan lemon juices yang gw squish di atas avocado nya. Soalnya avocado nya sendiri plain gitu sih, jadi rasa asem itu bikin seger. Dan gw taburi garam juga biar gak tawar2 banget. Poached eggs were fine as well, boleh dibelah di atas avocadonya biar lebih messy dan creamy lagi. Dan satu lagi, potongan tomato salsa nya juga seger sih buat dimakan sekaligus dengan roti dan avocadonya.
Overall, we loved the ambience, we love the food, we love the coffee. That's enuff said, except for the super packed room. Come here in the morning right at 10 AM.
PISON COFFEE

Jl. Kertanegara No. 70, Senopati, Jakarta Selatan 1211

Ph: +6281 7417 7444

Average Spending for two: IDR 250.000

INSTAGRAM: @PISONCOFFEEJAKARTA

ABOUT US

EMAIL: jktdelicacy@gmail.com
Check out our Insta Story for our daily activities



Pison Coffee Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Tidak ada komentar:

Posting Komentar